Welkom

Natuurdarmen voor wors
Natuurlijke Schapendarmen 

Soorin Casing, met 40 jaar ervaring, produceert Natuurlijke Lams-/Schapendarm en runderdarm en leverancier van haar producten als Natuurdarmen voor worst in de Europese Unie; door te exporteren naar Duitsland, Frankrijk, Polen, Italië, Oostenrijk, Roemenië, Nederland, Denemarken, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Portugal, Oekraïne, Hongarije, België, Griekenland, Bulgarije, ...
​​​​​​​
Soorin Casing is trots op zijn ervaringen in de industrie van Natuurdarmen, gebaseerd op gemaakte voordelen voor zijn partners, door gebruik te maken van hoogwaardige grondstoffen, hygiëne, een breed scala aan Natuurdarm voor worst en tot slot door te voldoen aan de eisen van zijn partners sinds 1981.​ ​​​

Schapendarmen - Natuurdarmen - Natuurlijke Schapendarmen - Natuurdarmen voor worst

Natuurdarmen Producten

Lams-/Schapendarm zijn de kleinste, dunste en knapperigste Natuurdarm voor worst die u een knapperige keuze bieden!.

​​​​​​​Soorin Casing biedt u Iraanse Natuurlijke Lams-/Schapendarmen producten samengevoegd met een hoogwaardig, onder permanente kwaliteitscontrole en uitgebreid assortiment aan kalibers, lengtes , zelfs Middelen!.

Schapendarmen - Natuurdarmen - Natuurlijke Schapendarmen - Natuurdarmen voor worst
Producten

Natuurdarm Productie

In onze fabriek worden Natuurdarmen voor worst vervaardigd van geaccepteerde kwaliteit van natuurlijke Lams-/Schapendarmen in alle kalibers en kwaliteiten, door onze ervaren, toegewijde en plichtsgetrouwe meesters en personeel op een gepland systeem, naast tubingfaciliteiten die hebben gemaakt ons succesvol om onze klanten voordelen te bieden.

Schapendarmen - Natuurdarmen - Natuurlijke Schapendarmen - Natuurdarmen voor worst
Productie

 Schapendarmen Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijke sleutel tot succes voor bedrijven, en het belangrijkste segment is stabiele kwaliteit gedurende jaren.
​​​​​​​
Daarom zal een verbinding tussen hoogwaardige natuurlijke Lams-/Schapendarm, hygiënische normen en ervaren en zorgvuldige meesters op het gebied van productie het bedrijf leiden naar hoge posities in de markt en successen!

Schapendarmen - Natuurdarmen - Natuurlijke Schapendarmen - Natuurdarmen voor worst
Kwaliteit

Galerij

Volg ons voor meer video's en foto's in sociale links:

Dienst​​​​​​​

Geëngageerd, verantwoordelijk en creatief presenteren wij ons bedrijf door jarenlange inzet.
In onze filosofie is verkopen niet het einde, het is het startpunt om onze toewijding en verantwoordelijkheid te bewijzen en een gemeenschappelijke manier vast te stellen om successen te behalen.
We verkopen geen producten aan onze respectvolle klanten, we geven ze een positief gevoel van voldoening en verkrijgen loyaliteit van hen.