Welkom

Iraanse natuurlijke worstomhulsels

Soorin Casing als producent van schapendarmen en rundvleesdarmen en exporteur in Iran is trots op zijn ervaringen met voordelen voor zijn partners door gebruik te maken van de hoogwaardige grondstoffen, hygiëne, een breed scala aan producten en ten slotte door het vervullen van de wensen van zijn partner eisen sinds 1981,

Laat ons u uitnodigen om onze hoogwaardige producten aan te bieden, een nieuwe samenwerking tot stand te brengen, voordelen te behalen en nieuwe ervaringen op te doen ...

Sheep Casing from SOORIN CASING

Producten

Schapendarmen zijn de kleinste, dunste en knapperige omhulsels voor natuurlijke worst die u een knapperige keuze bieden!

Soorin Casing biedt u Iraanse schapendarmen producten samengevoegd met een hoge kwaliteit onder permanente kwaliteitscontrole en een uitgebreid assortiment van kalibers, lengtes, zelfs middles! ...

Sheep Casing from SOORIN CASING
Meer

Productie

We produceren en verwerken een volledig assortiment kalibers en kwaliteit schapendarmen in onze fabriek door onze ervaren, toegewijde en plichtsgetrouwe meesters en personeel op een gepland systeem, naast slangfaciliteiten die ons succesvol hebben gemaakt om voordelen te bieden aan onze partners .

Sheep Casing from SOORIN CASING
Meer

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijke sleutel om te slagen voor bedrijven, en het belangrijkste segment is stabiele kwaliteit gedurende de tijd, jaren.

Daarom zal een verbinding tussen hoogwaardige grondstoffen, hygiënische normen en ervaren en zorgvuldige meesters op het gebied van productie het bedrijf naar hoge posities in de markt en successen brengen!

Sheep Casing from SOORIN CASING
Meer

Galerij

Volg ons voor meer video's en foto's in sociale links:

Dienst​​​​​​​

Geëngageerd, verantwoordelijk en creatief presenteren wij ons bedrijf door jarenlange inzet.
In onze filosofie is verkopen niet het einde, het is het startpunt om onze toewijding en verantwoordelijkheid te bewijzen en een gemeenschappelijke manier vast te stellen om successen te behalen.
We verkopen geen producten aan onze respectvolle klanten, we geven ze een positief gevoel van voldoening en verkrijgen loyaliteit van hen.